Lindaz Blogg

2013-02-28
08:38:00

Vårkänslorna

(mobil-inlägg)
Vaknade knappt utvilad idag och vart tog mina vårkänslor vägen? Dom försvann lika fort som en avlöning brukar göra. Spottar i nävarna & lever denna dagen som om den vore den sista.

Längtar ....

2013-02-27
21:54:00

Harmonin håller i sig

(mobil-inlägg)

Lyckan kommer, lyckan går med jag är fullt nöjd med att känna harmoni i livet...fast med en släng av lycka nån gång ibland. Den här veckan har varit kanon :) Just nu sitter jag och tittar på tv, Mia med gästerna på Gröt ö. Gästerna är gänget från Solsidan, saknar det på söndagarna.

Det har varit bra på jobbet, fick en tuff men välbehövlig massage idag, vatt hemma hos Mormor och hälsat på, varit ute med Robban på PW, färgat ögon brynen...amen Jesus vad jag har hunnit med idag. Älskar mitt liv idag!Bjuder på den här bilden, idag har jag vårkänslor (mums)


Natti Natti

2013-02-26
08:34:00

Lyckan som uppstår ...

(mobil-inlägg) God morgon på er!

Just nu flyter precis allt på så bra som jag vill. Min energi är på topp, over and out.

På väg till jobbet nu, ser helt enkelt fram emot en väldigt kort dag där..
Med följd att doktor besök och 45min med mannen i mitt liv (min psykolog). Nä jag har inte träffat någon ny..! Men kanske snart, No body knows..

Ha en fin dag, det ska jag ha!

2013-02-24
12:47:00

Avig Maria

(mobil-inlägg) Hello..

Än så länge så har det varit en sjukt bra helg, riktigt mysigt. Igår vaknade jag tidigt, åt frukost framför tv:n och sen körde jag ett riktigt tufft IW pass, fan va kul. När jag kom hem så bada jag och gjorde hår inpackning. Det slog mig bara i fredags att från och med nu skall jag verkligen tänka på att leva i nuet. Visst blir livet mycket enklare, mer värdefullt. Under eftermiddagen så bestämde jag och en vän vi skulle baka så det gjorde vi. Vi bakade choklad muffins. Det blev en jätte mysig dag i följd av en flaska rött med trevligt sällskap. Vad mer kan man önska dig?


Gick en lång promenad när jag vaknade idag, och nu ligger jag i soffan framför tv:n..tänkte läsa ut boken här!
Trevlig söndag..

2013-02-23
10:28:00

Mys morgon hemma hos mig

(mobil-inlägg)
Då provar vi igen. Jag skrev just ett inlägg i bloggen men en icke favorit i repris så försvann det i tomma intet. Någon som har en billig laptop till salu som är bloggbar? Det hade jag verkligen behövt. Jag har hade en skön morgon, bakat bröd och druckit kaffe. Om en timme står det träning på schemat, det skall bli kul. Fram till dess blir det soffmys framför nyhets morgon. Det handlar om sociala medier, Facebook, Twitter, Bloggar, Instagram.
Bekräftelse behovet?!? Är det nya tidens folksjukdom? Kanske, kanske inte. Jag känner mig mer kreativ än något annat när jag bloggar. Det är klart det är skoj som fan när en fin kommentar "dimper" in, det sticker jag inte under stolen med. Helena Bergström som gäst i Nyhetsmorgon sa något fint. - Det är så lätt att lägga ut en lycklig bild på Instagram, men vad döljer sig egentligen bakom bilden?
Det är värt att tänka på!


Den här fina anslags tavlan hängde i väntrummet på ett ställe jag var på i veckan, tycker den är jätte fin.

2013-02-22
19:41:00

Hej!

(mobil-inlägg)

Fredag kväll, här sitter jag och studsar på pilates bollen, läser - Jag är ZLATAN, och känner mig allmänt lycklig. Jag har inte haft någon huvudvärk alls idag, Ush vilken befrielse. Vad händer hos dig ikväll?
Jag tänker hålla mig hemma ikväll, bara läsa och slappa. I morgon hade jag tänkt att starta helgen med ett Indoorwalking pass som jag brukar..sen får jag helt enkelt se vad helgen har att bjuda på. Jag tänker inte planera in en massa utan tänker låta saker & ting ske bara..
Önskar er en fin kväll..

2013-02-16
10:21:00

Alla hjärtans dag

(mobil-inlägg)

God morgon, lite försenat inlägg på bloggen av alla hjärtans dag ju men iallafall.
Inga blomster bud till jobbet, inga hem till dörren heller. Inget romantiskt kort..inte heller ett telefonsamtal där du berättar hur mycket jag betyder (fortfarande).
Det blev en ok kväll iallafall.
Efter jobbet var vi ute..mamma,mormor och Simon och jag. Tittade lite i stan på allt vackert, var på Kina resturang..

Hur var din dag?

Fina mamma

2013-02-13
21:56:00

Är så trött på att känna mig ätstörd!

Varför bråkar jag med mig själv fortfarande om det här?
Jag är så fruktansvärt trött på mig själv.
Det blev fettis-dagen två dagar i rad för min del och inte nog med det...
Sen blev det "gofika" hos Jessica.. Livet är väl underbart!!!

I morgon tänker jag inte ta bussen iallafall (i helvete heller).

Äntligen dax för ett nytt och efterlängtat besök hos mannen i mitt liv, sen en heldag på jobbet och efter detta kalaset så blir det lite resturang besök med La Familja.

Nu ska jag fläta håret, röka en cigarett (kanske) och läsa lite bok.
En annan sak som dök upp på vägen hem & efter jag pratat med Mr.X. Jag är inte rädd längre för att vara ensam. Jag klarar mig. Det är så jävla befriande. Ensamheten är borta från min "rädd-lista"

2013-02-12
08:51:00

God Morgon

(mobil-inlägg)
Igår kväll så tittade jag på tv (Ullared) .. läste och bloggade. Jag gjorde allt på en gång men vad hände med inlägget?!? Jag höll på i säkert en halv timme men det försvann vist i tomma intet. Det ända positiva med detta var att ja slapp dela med mig om min bekännelse ;)
Morgonen idag startade lite annorlunda med ett telefon samtal. Jag blev rädd när jag såg det va mamma. Jag tackar Gud för att inget är värre än i går har hänt (inte vad vi vet iallafall).

Jag är maktlös för det oundvikliga, men jag lovar att fortsätta be.
Tankarna går till min älskade bror som nu är ute på vandring i kylan. . Du tycker säkert att det inte är så farligt men jag vet faktiskt lite bättre. Jag har också varit där.
Jag tog mig igenom, men vilket helvete.


Anna Skipper & jag på hälsomässan i söndags!

2013-02-07
22:11:00

B A C K

(mobil-inlägg)

Nu är jag ju det..! Härligt, ligger i sängen med handduken kvar runt mitt hår. Den här dagen har varit den bästa på året.
Så fri som idag, var ett tag sen jag kände mig. Det blev träning ikväll, & ja har kommit på det att just träningen är min antidepressiva medicin. Jag kan inte leva utan motion helt enkelt.

Det räcker att de går några dagar utan så börjar ångesten skruva ner mig i de otäcka mörkret och där trivs jag inte alls.
Det blir väldigt lågt i taket när jag inte mår bra..
Frihetskänslan jag älskar dig!
Dagens bekännelse: dricker en kopp varm chockad här i sängen, (det har jag gjort varje dag denna veckan).


Natti Natti