Lindaz Blogg

2012-11-15
08:50:00

Igår kväll var fantastiskt spännande

Hej!

Hmm?!? Ska det börja regna nu? Verkar ju så men hoppas inte det börjar ösa iallafall. Sitter i god tid på hållplatsen för att hinna göra ett tidigt inlägg och har inget paraply med mig i väskan. Så typiskt, men de verkar klara sig.

Igår kväll..
Stor sians med Terry Evans. Phu vilken tur att vi lyckades komma in för vi var såklart sena. Det skulle börja kl sju & Andreá hade missat där stod att dörrarna stängde redan kvart i. När klockan slagit sju prick drog vi i dörren med stort hopp om att vi skulle få komma in. Det gjorde vi..! Vi lyckades ta oss in  i andarnas hus.
Längst bak satt vi men lika lyckliga var vi för det. Vi krävde inte mycket där för att vara nöjda. Terry var jätte bra, fantastisk. Som sagt så var det en stor sians på ca 150 pers så tyvärr så fick vi inte reda på vem som besökte oss i tid & otid. Vi båda vifta med våra händer när de var dax för frågestund. Hur som helst så fick jag svaren på mina frågor genom dom andra som lyckades att fånga hans uppmärksamhet. Nu är jag framme på jobbet & måste blogga om det sista här. Ha en fin dag!

 

 Jag anmälde mig till en kurs!

Bergsmeditation som handlar om:

  Att utveckla känslomässig intelligens
♥  Att utveckla intuitionens språk
♥  Att upptäcka din egen sanning
♥  Att upptäcka positiv dold potential
♥  Det blir 8 möten som jag ser fram emot  

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: