Lindaz Blogg

2012-11-30
10:03:00

finally fredag!

Hello . . . Vad hittar du på idag? 

Jag är jag på jobbet men självklart så passar på att blogga lite under min lunch här. Nu snart så är det äntligen helg. Jag är inte helt ledig men tycker iallafall att det är nice.

 Den tiden som  jag kommer att vara ledig så kommer jag fixa & dona lite hemma hos mig så det blir riktigt fint och mysigt nu till julen. Min käraste kommer säkerlien också och besöker mig. På söndag så är de den traditionella julskyltningen på stan så då vill jag ju visa upp fina Helsingborg, juletid för honom.

 Det är inte mycket som slår det, hihi näää så är det kanske inte men iallafall mysigt att gå & titta lite. Ha nu en riktigt skönt helg, & var rädda om varandra.

Linda at work önskar alla bloggläsare en fin dag

 

2012-11-29
12:43:00

Hej Sötisar
 
Hoppas att ni mår bra..?!
 Min bio dejt igår blev hur bra som helst. Mysigt att gå på bio sådär mitt i veckan.
Filmen som vi såg, Call Girl. Vi båda gillade filmen.
 Bra film, skickliga skådespelare..dessutom älskar jag svenska filmer.
Har du sett Johan Falk filmerna? Om inte så gör det!
 
Vad händer hos dig idag?
Själv jobbar jag tills klockan halv fyra sen ska jag hem till mamma och fika. Tänkte hålla henne sällskap medan hon fixar sig för julfesten hon ska på med sitt jobb ikväll.
Sen har jag startat min prov vecka nu på Sportlife, och jag är positivt överaskad. Jag kanske tillochmed stannar kvar där, vi får se hur det blir med det. Jag ska iallafall se till att bestämma mig till helgen.
 
Dax att jobba, ha det så bra ;) bjuder er på en bild, Johan & mig (sommar 2012)
Älskar den här bilden
 
 
 
 
 

2012-11-28
09:47:00

God morgon!
Lite snö hade piggat upp så här på morgon kvisten, då hade det blivit vitt & fint.
Jag har umgåts mer än vanligt med min mor den senaste tiden, vilket har varit väldigt bra för mig.
Vi kommer varandra allt närmre hela tiden och det känns ju jätte bra så klart.
 Herre Gud - Jag älskar henne ♥
 Hon ger mig så mycket kärlek & inspiration.
 Gissa om jag längtar tills ikväll, jag & Johan ska på bio. Vi ska se Call Girl. Mina förhoppningar på filmen är rätt stora men vi får ju se. Det ska bli underbart att bara få umgås med honom lite. Vi går på våra "dejter" som i början igen..mysigt faktist.
 
Igår var jag iväg för att köpa en grangirlang med belysning, 60 st led lampor lyser upp min balkong nu. Kunde inte hålla mig att sätta upp adventstjärnan igår heller. Jag är först i huset, nu lär grannarna få bråttom.
Putsade tillochmed mina fönster.. X - i taket :)
Ha en fin dag på er!
 Snygg bild, eller hur?
 
 KRAM
 
 
 
 

2012-11-27
08:55:00

Ang. kommentarer
Hej!
Lite data problem & tids brist men svarar på alla kommentarer i eftermiddag  
 
Några sanna ord..
 
 

2012-11-26
22:27:00

Hur nöjd som helst

Hej!
Ligger i min ren bäddade goa säng nu & bara njuter av livet.

Hur glad som helst ikväll.

Jag har fått en del gjort som knappat in alla räkningar (phuuu). Sånt som skall göras också. Pratat med min älskling i telefon i över 1 timme. Vi saknar varandra som fan!
På onsdag ska vi iallafall äntligen ses :) Då blir det bio, mysigt sådär mitt i veckan.


Finns det något bättre än att gå & lägga sig i en ny bäddad säng efter en lång varm dusch?! Inte mycket som slår det, tycker jag iallafall. Sov gott

 

2012-11-25
20:13:00

Söndags mys

Hej!

I morse skämde jag bort min finaste väninna som sov hos mig i natt. Jag hade fixat frukost & kokat kaffe. Lite sånt som hör till :) Bara mysigt! Efter frukosten tog vi oss ut i stormen på en väl behövlig PW. Eftermiddagen har jag spenderat på Väla. Träffade en kär gammal vän där som jag blev så glad över att springa på. Nu är jag hos mamma så jag ska inte bli så lång randig. Vi har bakat pepparkakor här i kväll, kul.
Bjuder på några mysiga bilder ifrån min dag/kväll.


Ni vet vad man blir av pepparkakor va?
Ha en skön kväll!!!

2012-11-23
13:12:00

Make´s people talk

Blev lite paff när jag såg en sån här stor ask :)

2012-11-22
21:59:00

Nagel fix på gång hemma hos mig

Pieces - PINK PIN UP

2012-11-22
07:21:00

Uppe med tuppen idag

God morgon!
Vaken tidigt idag. Låg och lyssnade på min blivande sambos larm en bra stund så jag vaknade till på riktigt. Det gjorde inget. Passade på att göra en stadig frukost som jag precis har fått i mig. Försöker plugga lite, går igenom alla anteckningar ifrån veckan här. Det måste bli bra det här..
Idag ska vi börja ta samtal, är lite smått nervös men det var värre igår när jag fick reda på det. Veckan är knappt slut & redan ta samtal (hjälp).
Det var inte precis vad jag hade fått information om och det gör lite kaos i mig. Det är helt svart ute, tyst & lugnt. Det var längesen jag kände mig så här upprymd över något som just nu. Det får bli en snabb genomgång till sen packa tränings väskan & sen fixa mig.
Ha en fin Torsdag!
Kramen

2012-11-21
14:09:00

Omg så stressad jag är
Hejsan!
Jag har fullt upp på jobbet idag också men det är bara roligt...tiden går ju jätte snabbt.
 De uppdraget som jag har fått nu är intressant men det är stressigt och super mycket info. att ta in & lära sig på väldigt kort tid.
 
 Bara för att det är så mycket just nu så har jag bestämmt mig för att ta tag i träningen, mest för att få lite extra energi. Jag kör mitt tredje pass idag direkt efter jobbet. Väskan står här brevid mig färdig packad =) så jag kan köra direkt efter jobbet ikväll. Det är nice för att dom festa på jobbet tränar så inspirationen får jag ifrån dom andra här & det tackar jag för...
 
 Passar nu på att utnyttja mina prov veckor på de olika gymmen i stan men sen landar jag troligtvis tillbaka på favorit gymmet FilbornaArena. Idag blir det SATS och det är ju helt ok också.
Ser fram emot ikväll att få umgås med mitt ♥ ikväll. Tänker på honom typ hela tiden.
I´m in love
 
Ha en underbar Onsdag :)
 
 

2012-11-20
15:48:00

Bjuder på denna, fullt upp på jobbet!
Hej till alla er alla som besöker min blogg!
 Hoppas att ni har det bra...? Som ja nämt i tidigare inlägg så har jag fullt upp denna veckan med massor med jobb och utbildning så ja kommer inte riktigt ha tid att fixa med bloggen.
 Jag har ju svårt för att hålla mig borta helt så kommer jag säkert bjuda på en bild då & då.
 
Åh nej..det är inte min svarta pärla på bilden, but i wish!
 Ha de så bra tills vi hörs igen =) 
 
 

2012-11-18
12:25:00

Söndag

Hej!!! Hoppas ni mår bra? Sovit som en prinsessa i natt. Härligt med helg!

Idag blir det att ladda batterierna inför nästa vecka. Veckan är fullspäckad med jobb & utbildning. Jag skall jobba 100% och bara det blir en utmaning :)

Igår var vi iväg på lite äventyr..
Var hemma hos mamma & firade henne på födelsedagen
Det var uppskattat, hon hade blivit så uppvaktad hela dagen så hon var nöjd. Vi var även hos några vänner och hälsade på dom och deras lilla. Herre Gud vad dom små liven växer snabbt.

Nu väntar ett bad och sedan lite glögg fika & det gula guldet såklart.

P.s Och då menar jag inte äggen på bilden ;)

Vi hörs lite senare!

KRAMEN

2012-11-16
21:00:00

Nagel fix på gång hemma hos mig

Pieces - dark frech green

2012-11-16
08:31:00

Finns där kärlek så finns där hopp

God morgon allesammans där ute och hoppas ni har sovit lika gott som jag..?

Annorlunda morgon hos mig med tandläkarbesök och stress. Jag borde kollat upp redan igår kväll hur dax bussen gick så hade det inte blivit så stressigt här. Jag är nyvaken & sminket ligger i väskan. Till frukost och lunch blir det diet drink, inget särskilt att se fram emot men hann inte tänka på. Det finns en person som jag tänkt mycket på iallafall..Johan ♥ Jag har själv inte vetat ut eller in men hur som helst har vi bestämt att träffas nu till helgen. Jag är inte gjord för att ha ett förhållande på distans utan jag vill vara nära mycket.

Mitt råd är samma som tidigare:

- Sälj det förbannade huset och flytta hem till mig, vad väntar du på?
Livet är för kort för att vänta på bättre tider. Ingen vet hur det kommer att bli mellan oss, bara Gud.

2012-11-15
09:37:00

Bjuder på den här bilden
Medium Terry Evans
 

2012-11-15
08:50:00

Igår kväll var fantastiskt spännande

Hej!

Hmm?!? Ska det börja regna nu? Verkar ju så men hoppas inte det börjar ösa iallafall. Sitter i god tid på hållplatsen för att hinna göra ett tidigt inlägg och har inget paraply med mig i väskan. Så typiskt, men de verkar klara sig.

Igår kväll..
Stor sians med Terry Evans. Phu vilken tur att vi lyckades komma in för vi var såklart sena. Det skulle börja kl sju & Andreá hade missat där stod att dörrarna stängde redan kvart i. När klockan slagit sju prick drog vi i dörren med stort hopp om att vi skulle få komma in. Det gjorde vi..! Vi lyckades ta oss in  i andarnas hus.
Längst bak satt vi men lika lyckliga var vi för det. Vi krävde inte mycket där för att vara nöjda. Terry var jätte bra, fantastisk. Som sagt så var det en stor sians på ca 150 pers så tyvärr så fick vi inte reda på vem som besökte oss i tid & otid. Vi båda vifta med våra händer när de var dax för frågestund. Hur som helst så fick jag svaren på mina frågor genom dom andra som lyckades att fånga hans uppmärksamhet. Nu är jag framme på jobbet & måste blogga om det sista här. Ha en fin dag!

 

 Jag anmälde mig till en kurs!

Bergsmeditation som handlar om:

  Att utveckla känslomässig intelligens
♥  Att utveckla intuitionens språk
♥  Att upptäcka din egen sanning
♥  Att upptäcka positiv dold potential
♥  Det blir 8 möten som jag ser fram emot  

2012-11-14
12:21:00

Älskade Onsdag!

 Hej på er  ♥ 

Vet ni va? Sians ikväll med Andreá.

Igår kväll när min väninna ringde mig för att fråga om jag ville följa med och träffa Terry Evans så satt min kompis bredvid mig och nicka..Ja Ja!

Jag själv kom först inte riktigt på vem det var men han är ett känt medium från England.

Han medverkar i tv programmet,
De okända.

Så ikväll blir det sians med Terry Evans. Wow extra spännande för det är första gången för mig. Jag ska försöka skriva ett inlägg ikväll så ni får läsa om hur det har gått. Är på jobbet nu så hinner inte med ett längre inlägg än så här. Hade jag fått välja så hade ja gärna fastnat här någon timme till.
Ha det bra!

 foto by: me - Hipstamatic

2012-11-13
09:12:00

I GIVE and I GIVE
God morgon på er!
 
Igen hände det, att jag vaknade innan klockan ringde. Måste få säga att med åren så har jag börjat tycka att det är riktigt skönt att vakna. När jag var betydligt yngre åh ja även för bara några år sedan så var det bara ångest. Jag hade oftast bara ställt klockan då ja skulle iväg till beroendevården eller liknande men oftast så missade jag tiden som jag fått.
 
Efter att jag missat några gånger så bokade vi bara in eftermiddags tider och då gick allt betydligt bättre. Nu står jag här på Statoil halv nio på morgon i god tid för att hinna köpa en Caffe Latte. Från det ena till det andra. Finns där någon förnuftig själ som kan rädda mig från sjukdomen: Jag älskar för mycket för mitt eget bästa?!
Detta blir ett stort problem för mig i kärleksrelationer framörallt därför jag får aldrig lika mycket tillbaka. Det känns hopplöst men det är kanske inte ens mig det är fel på. Va rädda om er där ute, roligt att se så många som kikar in på bloggen.
 
KRAMEN

2012-11-12
09:14:00

Drömmar
Godmorgon!
 
 ♥ Ny vecka
 ♥ Nya möjligheter
 ♥ Helt orörd
 ♥ Vad händer hos dig?
 ♥ Vad som helst kan hända!
 
Tog en buss tidigare till jobbet för att kunna göra ett tidigt inlägg. Sov dåligt inatt. Låg nog mest och grubblade. Eller sökte efter svaren på livets stora fråga!!!! Jag vet vad jag vill ha, så jag tänker gå efter det! Drömmar går inte att leva på, så mycket vet jag.
 
Bjuder på bilder ifrån gårdagens lilla shopping ute på Väla centrum.
 
Ha en bra dag!
KRAMEN
 
 

2012-11-11
11:30:00

Söndags frukost

Hemma hos familjen Holm och Andersson


Frukosten stod serverad hemma i mammas kök vid 9-tiden. Mysigt att bli lite bortskämd lite då & då. Jag och min lillebror Simon åkte tillbaka till Hbg vid halv åtta igår kväll. På kvällen där så tittade jag och mammsen på film. Efter vi njutit en stund med ägg, gott pålägg, kaffe och en massa annat smått o gott här nu på morgonen så gick vi ut på PW. Det var välbehövligt och riktigt jävla skönt. Sitter nu och beundrar hennes orkidé. Härligt att någon lyckas med att få dom till att komma tillbaka.
Skönt med Söndag!

Har ni sett så fina?

 

 

Tack mamma för en fantasktisk frukost

2012-11-11
11:04:00

Lyckad kväll

Hej!

Det var en lyckad dag samt kväll igår. Jag vet en liten kille som var nöjd.
Jag & Simon lyx:a till det med taxi till kalaset efter vi varit hos Jenna.
Inatt sov jag hos mamma.
Forts. med bloggen lite senare!

2012-11-10
07:52:00

Nov. 10, 2012

Godmorgon fina människor!
Undrar om ni också är uppe med tuppen precis som jag!?
Jobbade länge igår men hann ändå med allt jag skulle göra o ville göra. Någon AW blev det inte men hade en givande pratstund med mina kära kollegor innan jag skulle åka hem. Samtal som leder till andlighet har alltid intresserat mig. Andras olika insikter och åsikter. Hon berättade om en god vän som lämnade tidigt, redan i ca 40 års ålder men som varit svårt sjuk. Att vissa människor är menade att insjukna och att sedan ta med sig sjukdomen bort med sig. Kvinnan föddes ju såklart om igen helt frisk (renad). Det skulle varit hennes födelsedag igår.
Själv är jag ingen som ofta deltar i diskussioner men när det handlar om just detta ämne så har jag gärna ett finger eller två med :)
Idag är listan things to do fylld av bara trevliga saker som först:

 ♥ Ut på before brekfast PW
 ♥ Handla till baket (Tigerkaka)
 ♥ Göra mig kalasfin
 ♥ Möta lillebror i stan
  Salong Cut by Jenna
 ♥ Kalas i Staffanstorp
.........................................
Bloggar lite senare!

2012-11-09
12:32:00

Lussebulle fika

Alltid lite speciellt att äta sin första lussebulle :)

2012-11-09
09:10:00

Nov. 09, 2012

God morgon!!!!!

Jag är tidig till bussen idag så det blir ett tidigt inlägg. Vaknade innan kl ringde, strax före sju. Mamma ringde mig sent igår kväll frågade om jag fortfarande var rökfri? Önskade ja kunde säga ja! Men kunde ju inte ljuga för henne. Det blir en lång dag från det ena jobbet till de andra. Jag hoppas på afterwork med Jess ikväll, har inte hört nåt ännu om hon kunde gå med eller inte. Hon har en dotter och är såklart uppbunden till henne.

Älskade fredag!!

2012-11-08
20:43:00

Bloggdax

Hej på er allesammans ;)

Idag har flutit på jätte bra faktiskt. Med jobbet, hmm och sen har det inte blivit mycket mer. När jag kom hem så pratade jag en längre stund med mamma i telefon. Hon e för söt, ser fram emot att träffa henne på lördag kväll. Det ska bli mysigt att få vara nära familjen under ett dygn, vakna på söndag, läsa tidning och äta frukost tillsammans. Det är inte väldigt ofta det händer. Tänker på min lillebror och hoppas att allt är bra med honom uppe i storstan. Jag hoppas att vi iallafall kan ses till jul. Tittade precis på småstads drottningar. Det handlar om fyra unika, vackra & starka kvinnor, skit coola. Glad att jag hittat ett nytt program som jag gillar nu när Hollywood fruar är slut.
Fredag i morgon! Ser fram emot en fullspäckad helg med både det ena och andra ;) Tack igen för att ni besöker bloggen. Nu ska jag själv ta och läsa mina favorit bloggar och sen lägga mig och läsa lite.

Va rädda om er ..

2012-11-07
13:10:00

Livet är en dans på röda rosor

God middag (GÄSP) och hej på er fina bloggläsare! Nu har jag fått sova ut lite grann iallafall. Herre Gud så glad jag är över mitt mogna beslut igår kväll. Jag hade haft huvudvärk i timmar, vilket jag aldrig brukade ha. Somnade med huvudvärk, vaknade fortfarande med lite huvudvärk. Nu tänker jag unna mig en stor Cappuccino, och inte göra ett skit. Stannade hemma från jobbet idag. Jag hade inte så mycket val.
Jag har hets ätit, ett litet återfall ♥

Jag reser mig upp igen, igen, igen & igen .. Men herre Gud så trött jag blir. Orkar inte alls hålla på med sånt här längre. Jag måste ta tag i detta idag, ringa några samtal och ordna det för mig. Tänker fan inte röka mer nu heller. Kan ju lika bra pröva sluta nu och ta allt skit på en o samma gång. Det funka ju inte på andra sättet. Varför kan jag inte ha "cravings" för något som är sunt istället. Det hade ju varit mycket fetare.
Först ville jag inte skriva om de här men det blir lite svårt när åsikterna värker ända ut i fingertopparna.
Har du samma väder som jag?
Paraply väder..?
Va rädda om er

2012-11-06
20:22:00

Vardags lyx

Hej! Hur mår ni?

Ja mår bra! En utav dom bättre dagarna på ett litet tag faktiskt. Bakade ett frukt-dinkel bröd igår. Wow så gott det blev.
Träffade min kusin på H&M idag. Det var nog meningen eftersom det inte blev någon fika igår som tänkt.
Det blev en jätte trevlig fika idag istället.
Nu fick jag äntligen köpt ett nytt paraply också. Vaknade i morse: utvilad. Precis kommit in i värmen igen, nu går jag inte ut mer idag. Det blev den långa rundan med Lise ikväll igen så nu ska ja fixa mig för att krypa ner i min säng.
Sista avsnittet: Ensam mamma söker. Det får bli de och sen loggar jag säkert ut.

2012-11-05
09:52:00

Till Tomten

♥ Ännu en liten älskling till önskelistan: stjärn börsen, lilla bohaget, 299kr

2012-11-04
20:52:00

Mys fika

Missade att lägga upp bilderna från igår kväll. Blev jätte nöjd med baket.
Jag kommer baka mer till nästa helg då vi ska ha kalas för fina Alexander.
Puss & Kram ♥

2012-11-04
20:46:00

Nov. 04, 2012

Hej..! Nu sitter jag på tåget från Lund & hem till mig. Dagen har varit lite upp o ner men så här i slutet på veckan så har det mest varit bra. Måste få säga att jag har en kille som är bra på både det ena o andra ;) han är bra på att snickra.
Idag fick jag följe till perrongen, så romantiskt. Vi va först på Grädderiet eller Gräddbullen eller hur var det nu? Minnet är bra men kort.
Bjuder på en bild  istället :)
Ha en fin kväll, det tänker jag ha ♥

 

2012-11-04
18:14:00

Alexander

Stora killen fyller 5 år idag ;)

2012-11-03
16:24:00

R.I.P

Pappa, jag saknar dig ..

2012-11-03
16:21:00

Höst löven

Det var roligt att gå runt att leta fina löv men det blev inte mycket av dom ..
Hade sett fram emot en trevlig kväll då mina förväntningar varit för stor. Hemma mys i all sin glans. Det är trots allt lördag, vad händer hos dig?

2012-11-03
11:55:00

Fredag kväll

Behöver inte säga så mycket ..
Hade behövt en rejäl "before-brekfast" PW.

2012-11-01
10:15:00

Härliga torsdag